LifeTime van baby tot kind

06-04-2016 14:07 | kinderbed.info


Vanaf het moment dat je zoon of dochter geboren is wil je hem of haar het allerbeste geven. Een veilige omgeving waar vanuit hij/zij de wereld kan ontdekken. Maar baby’s worden snel groot, voor je het weet heeft je kindje eigen wensen.

Kinderen groeien zo snel op dat het lastig bij te houden kan zijn wat ze precies willen. Daarom is het fijn om producten te kopen die duurzaam zijn en de snelle ontwikkeling van kleine kinderen bij kan houden. De kinderbedden van LIFETIME zijn uitzonderlijk, ze zijn namelijk speciaal ontworpen voor de aanpassing aan leeftijd, grootte en wensen van je kind.

Als peuter heeft je kind waarschijnlijk meer interesse in spelen met knuffeldieren in een laag bedje, terwijl voor tieners een hoogslaper juist leuker is. Alle LIFETIME bedcombinaties beginnen met het basisbed, waarmee je eindeloze combinaties kunt maken. Van hoog tot laag, van een stapelbed tot een boomhut bed inclusief loopplank, alles is mogelijk.

Het frame voor het basisbed is in neutrale kleuren en laat zich makkelijk (de-)monteren. De LIFETIME kinderbedden vormen zo de flexibele basis die nodig is voor opgroeiende kinderen. Bij de aanschaf van een LIFETIME kinderbed kun je vanaf de geboorte van je zoon of dochter jarenlang genieten van dezelfde kwaliteit en duurzaamheid. 

De Deense kwaliteit in combinatie met het traditionele vakmanschap zorgen voor een veilige en speelse meubelen. Het uitgangspunt van LIFETIME is dat spelen, leren en slapen de belangrijkste dingen zijn in het leven van een kind. Deze gedachte is verwerkt in de producten, de bedden zijn en blijven stevig. Als kind kun je jarenlang van je bed genieten en als ouder heb je de bevestiging van veiligheid en duurzaamheid. 

De keuze voor een kinderbed van LIFETIME is een bewuste keuze voor:

  • duurzaamheid
  • veiligheid
  • kwaliteit voor de lange termijn

Van baby tot kind tot tiener, LIFETIME biedt meubelen die met jou meegroeien. Kinderbedden van LIFETIME garanderen een goede en flexibele investering.