Een Frozen slaapkamer voor de echte fans!

21-10-2016 17:10 | Mister Bed

Wat is het koud he! Het is soms even doorzetten wanneer je ‘s ochtends op de fiets stapt of naar de douche holt. Maar de koude wintermaanden kunnen zeker ook erg fijn zijn! Zo is het nóg lekkerder om nog één keer om te draaien, kunnen we genieten van het witte dekentje op de straten en natuurlijk van warme chocolademelk met slagroom! En voor de Frozenfans is dit dé tijd van het jaar. Daarom geven wij tips hoe je op een betaalbare manier een superkoele kinderkamer in Frozenthema kan krijgen!

Kies voor een koud kleurenpallet

De basis begint met een lik verf. Verf een muur of muren in koele kleuren, zoals lichtblauw, wit of lichtpaars. Laat matte kleuren links liggen en ga juist voor glans. Zo lijken je muren net zo glad als ijs. Wil je de muren liever wit houden? Kies dan voor gordijnen in een koele kleur of Frozen accessoires.

Ga voor koele decoraties

In dé ultieme Frozen slaapkamer zijn coole decoraties onmisbaar. Hang bijvoorbeeld witte kerstlampjes in de vorm van sterretjes op de muur of slingers ze op een meubelstuk. Plak decoratieve sneeuwvlokken op de muur of ga voor Frozen muurstickers. Heb je al kippenvel gekregen?

Slee weg in je dromen in een Frozen bed!

Voor de echte Frozen fans is niets leuker dan wegdommelen in een Frozen bed! Extra speciaal is een Frozen sleebed. Door de verhoogde zijdes van het bedframe kan je kind niet uit bed rollen. Veilig én supercool! Maak het verder helemaal af met een Frozen dekbed. Met een print van Elza, Anna of Olaf is je kind nooit alleen in de donkere wintermaanden. Kijk jij al uit naar Frozen 3?