Een echte Jungle kamer: Zo krijg je die voor elkaar

26-10-2016 17:27 | Mister Bed

Is jouw kleine een echte toekomstige globetrotter? Niet bang voor de jungle, slangen of ander gespuis en zeker niet vies van een beetje modder? Laat hem of haar dan nachtelijke avonturen beleven in een jeep bed! Het perfecte bed voor elke avonturier! Wil je helemaal gaan voor een jungle thema maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag een handje mee!

In je jeep bed de wereld rond

Een jeep bed is dé eye catcher in een avontuurlijke kinderkamer. Maar nog leuker is het om een groen kleed onder het bed te leggen. Zo lijkt het net alsof je door de groene wildernis rijdt! Schilder daarnaast een muur groen of ga voor een toffe muurschildering. Groen is namelijk niet weg te denken in een jungle! 

                                                Jeep bed

Vlaggen 

Een echte globetrotter heeft natuurlijk veel van de wereld gezien. Hang daarom vlaggen aan de wanden van landen waar je in je jeep bed doorheen zou willen cruisen. Ook leuk, een kast met bedrukte vlaggen of een oude koffer met stickers van landen! 

                                                  Flaggen kast


Pas op voor de gevaarlijke dieren!

In een jungle moet je altijd uitkijken voor tijgers, slangen en andere gevaarlijke dieren. Versier de kinderkamer dan ook met knuffels van dieren die in je liever niet in het echt wil tegenkomen. Lekker zacht maar ook stoer! En zeker onmisbaar in een kinderkamer met jungle thema!