De mooiste prinsessenbedden voor échte prinsesjes

27-12-2016 10:20 | Mister Bed

Echte prinsesjes verdienen de allermooiste prinsessenbedden. En bij Mister Bed vind je prinsessenbedden met een vorstelijk prijskaartje. Zo kan iedereen een glimlach op het gezicht van hun kleine prinsesjes toveren! Wij zetten de leukste prinsessenbedden voor je op een rij: 

 

Prinsessenbed #1: Een sprookjesachtig Princess hemelbed

Voor de allerkleinste prinsesjes heeft Mister Bed een mooi hemelbed. Droom heerlijk weg in de prinsessenkoets met Ariel, Belle en Assepoester. En al je speelgoed kan je mooi opbergen in de bergruimte onder het prinsessenbed. Mooi én praktisch!

 

Disney prinsessen hemelbed

 

Prinsessenbed #2: Frozen sleebed voor de ijskoninginnen

Frozen is dé Disneyhit en het is nog lang niet voorbij! Voor de kleine ijskoninginnen is bedtijd een groot avontuur met een  heus Frozen sleebed. Is jouw kleine nog niet toe aan een groot kinderbed? Ga dan voor het sleebed voor peuters. Deze heeft een lengte van 140 cm. Ook bij deze prinsessenbedden is bergruimte niet vergeten. Onder de sleebedden zitten namelijk een royale lades.

 Frozen sleebed

  

Prinsessenbed #3: Een prachtig kasteelbed

In een kasteelbed waan je je als een echte prinses. Door de verlichtte kerktorens is een nachtlampje niet meer nodig! Dat is wel zo handig. Voor een hele prinsessenkamer vul je het kasteelbed aan met de andere kindermeubels uit de Castle serie

 

kasteelbed

 


Meer prinsessenbedden?

Staat jouw ideale prinsessen bed niet bij dit rijtje? Bekijk dan eens de overige prinsessenbedden op de website en bezoek onze Pinterest pagina voor meer inspiratie!