Nooit meer Blue Monday met een blauwe slaapkamer

15-01-2018 14:53 | Mister Bed

Het is vandaag Blue Monday. Volgens velen de deprimerendste dag van het jaar. De feestdagen zijn voorbij, de meeste goede voornemens zijn mislukt en de vakantie is nog ver weg. Het helpt ook niet mee dat maandag voor velen sowieso niet de meest favoriete dag van de week is.

Heersen de maandagblues bij jou in huis? Dan hebben wij hier je redding. Slaap voortaan in een blauwe slaapkamer. Dit is erg mooi en helpt je om, niet alleen deze, maar élke vreselijke maandag door te komen.  

Een blauwe slaapkamer is je redding

Een blauwe slaapkamer is eigenlijk ontzettend fijn. Uit onderzoek blijkt dat een blauwe slaapkamer veel positieve effecten heeft. Zo schijn je veel beter te slapen en uitgeruster wakker worden. Slapen in een blauwe slaapkamer zorgt voor de meeste nachtrust en een heerlijk uitgeslapen gevoel. Mensen in een blauwe slaapkamer slapen bijna acht uur per nacht, worden positief wakker en voelen zich gelukkiger. Volgens mij kunnen we dat wel goed gebruiken op zo een Blue Monday!

Elke maandag blauw

Een blauwe slaapkamer dus. Wat nu? Je kunt een verfroller pakken en de kamer helemaal blauw verven of juist aan de slag gaan met meubels en accessoires. Wil jij ervoor zorgen dat je volgend jaar minder last hebt van Blue Monday? Hieronder vind je de mooiste bedden inspiratie voor een blauwe slaapkamer.

              Retro nachten 

              Urban blauw

            Modern en stoer

           Stijlvolle boxspringMeer inspiratie?

Ben je op zoek naar nog veel meer inspiratie? Bezoek onze Pinterest pagina!