5 redenen om te kiezen voor een twijfelaar!

07-08-2017 10:32 | Mister Bed

Met deze 5 redenen twijfel je er niet meer over om een twijfelaar in huis te nemen!

1. Heerlijk ruim of lekker knus

Een twijfelaar is ideaal voor slapers die lekker breeduit willen liggen maar het ook fijn vinden om met een partner te slapen. ’s Avonds samen in slaap dommelen en wanneer je partner onder de dekens vandaan rolt het warme bed helemaal voor jezelf hebben. Dát is pas lekker wakker worden!

2. Je partner zal je dekens niet meer kunnen stelen

Steelt jouw partner altijd de dekens? In een twijfelaar heb je minder kans om in de kou te liggen, want je partner kan toch niet zo ver rollen met de dekens. Nooit meer de nachtelijke strijd over de dekens. Dat is wel zo handig met de wintermaanden op komst!

3. Samen lekker warm

Een twijfelaar is ideaal voor de koude dagen. Zet de kachel uit en kruip lekker tegen elkaar aan. De lichaamstemperatuur van je partner werkt uitstekend als warmtebron. En het is natuurlijk ook erg gezellig!

4. Sneller in slaap vallen

Wist je dat je sneller in slaap valt wanneer je samen slaapt? Om snel in slaap te vallen moet je namelijk regelmatig ademen. Wanneer je je slapende partner hoort ademen, ga je dat ritme nadoen. Mits er natuurlijk niet gesnurkt wordt!

5. Plek voor twee én meer ruimte

Een twijfelaar biedt niet alleen plek voor twee maar neemt ook minder ruimte in dan een tweepersoonsbed. Heb je een erg kleine slaapkamer? Neem dan een twijfelaar met opbergruimte. Zo benut je elke vierkante meter optimaal!