Bed met opbergruimte 160x200 cm

Een bed met opbergruimte van 160x200 cm is ideaal als jullie met zijn tweeën in een relatief kleine slaapkamer slapen. Of juist als je in je eentje het liefst zoveel mogelijk ruimte in bed hebt, maar ook plek nodig hebt om je spullen op te bergen. In de online winkel van Mister Bed vind je queen size bedden met opbergruimte in verschillende kleuren en designs.

Sorteer op arrow-alt-down

4 producten

LBC-13HG-07HG.jpg
Elders € 1.939,00
Vanaf
Speciale prijs € 1.789,00 Normale prijs € 1.939,00

De levertijd is ca. 30 werkdagen

shopping-cart
LBC-13G-07G.jpg
Elders € 1.789,00
Vanaf
Speciale prijs € 1.639,00 Normale prijs € 1.789,00

De levertijd is ca. 30 werkdagen

shopping-cart
LBC-13E-07E.jpg
Elders € 1.789,00
Vanaf
Speciale prijs € 1.639,00 Normale prijs € 1.789,00

De levertijd is ca. 30 werkdagen

shopping-cart
LBC-13W-07W.jpg
Elders € 1.789,00
Vanaf
Speciale prijs € 1.639,00 Normale prijs € 1.789,00

De levertijd is ca. 30 werkdagen

shopping-cart

4 producten

Bedden van 160 bij 200 centimeter staan bekend als queen size bedden . Het is normaal gesproken de kleinste maat die geschikt is om als tweepersoonsbed te gebruiken en daarom de eerste keuze voor stellen die weinig ruimte in de kamer zouden overhouden als ze een king size bed neerzetten. Maar niet alleen qua afmetingen is een bed van 160 bij 200 centimeter een ruimtebesparend bed. Door de opbergruimte onder het bed kun je daar spullen kwijt waar je anders misschien een extra kast voor nodig zou hebben.

Welke bedden met opbergruimte van 160x200 cm zijn er?

Het meest voorkomende bed met opbergruimte van 160 bij 200 centimeter is een bed met lades . In dat geval bevinden zich een of meer lades onder het bed waar je spullen in kwijt kunt. Dat is heel handig, omdat bijna iedereen wel bij een lade onder het bed kan en je de oppervlakte van het bed in feite dubbel gebruikt. Daarnaast hebben we verschillende bedden met een kastombouw . In dat geval heb je open of gesloten kasten onder het bed, zoals een aantal boekenplanken, of soms zelfs naast het bed.

Hoe ziet een bed van 160x200 cm met opbergruimte er uit?

Omdat bedden met opbergruimte zo populair zijn, vind je ze bij ons in verschillende kleuren en designs. Veel bedden met opbergruimte zijn gemaakt van houtvezelplaten, die hun kleur vaak lang behouden. Een zwart bed past goed bij een modern interieur met een stijlvolle uitstraling, terwijl een wit bed , een houten bed of een bed met een natuurlijke houtlook overal wel bij past. Je vindt bij Mister Bed hoe dan ook een bed met opbergruimte dat in je kamer past, zowel qua afmetingen als qua ontwerp.

Bed met opbergruimte 160x200 cm online kopen

Queen size bedden met opbergruimte bieden de perfecte combinatie van slaapcomfort en efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte. Daarom zijn we er trots op dat we bij Mister Bed zo’n mooi aanbod aan deze bedden hebben. En omdat we een online winkel zijn, kun je ons assortiment wanneer je maar wilt op je gemak bekijken en zo het perfecte bed voor jouw slaapkamer uitzoeken. Heb je het ideale bed gevonden? Geef dan je bestelling aan ons door, zodat wij kunnen zorgen dat je het zo snel mogelijk in huis hebt.

Hoeveel ruimte heeft een bed met opbergruimte van 160x200 cm nodig?

Het lijkt voor de hand liggend hoeveel ruimte je in de slaapkamer vrij moet houden voor deze bedden, maar er zijn een paar zaken om rekening mee te houden. Allereerst is 160 bij 200 centimeter de ruimte voor het matras en niet het volledige bed. Met de bedombouw erbij valt het bed altijd iets groter uit. Verder moet je er bij een bed met opbergruimte rekening mee houden dat er genoeg plek overblijft om spullen op de planken te zetten en de lade te openen.

Welk matras in een bed van 160x200 cm met opbergruimte?

Stellen die ongeveer hetzelfde gebouwd zijn en van hetzelfde type matras houden raden we aan om voor een matras van 160 bij 200 centimeter te kiezen. Zo hebben jullie allebei de juiste ondersteuning, ongeacht of je voor bijvoorbeeld een koudschuimmatras of een pocketveringmatras kiest. Twee losse matrassen van 80 bij 200 centimeter zijn de betere optie als jullie sterk verschillen in lichaamsbouw of dag-en-nachtritme. Ook als een van jullie van een stevig matras houdt en de ander liever op een wat zachter matras slaapt is dat de juiste keuze.

Welke lattenbodem in een bed met opbergruimte van 160x200 cm?

In een bed van 160 bij 200 centimeter leg je altijd twee lattenbodems van 80 bij 200 centimeter . Eventueel kun je deze aan elkaar vastmaken met een potenset, als het model bed dat je kiest zich daarvoor leent. De reden hiervoor is dat lattenbodems die breder dan 140 centimeter zijn een te hoge overspanning nodig zouden hebben om nog een comfortabele nachtrust te kunnen garanderen. Kies je voor een matras met veren? Ga dan voor een rechte lattenbodem, omdat bij een verstelbare lattenbodem de veren krom kunnen komen te staan.

Een bed met opbergruimte, maar dan in een andere maat?

Natuurlijk kan het voorkomen dat een bed met opbergruimte van 160 bij 200 centimeter te groot of juist te klein is. Ook als dat zo is kun je op de online winkel van Mister Bed rekenen. Kleinere eenpersoonsbedden waar je spullen onder kunt opbergen, zoals een bed van 90 bij 200 centimeter met opbergruimte , hebben we ook gewoon in het assortiment. Ben je juist op zoek naar een groter tweepersoonsbed met opbergruimte? Bekijk dan eens onze bedden van 180 bij 200 centimeter met opbergruimte.